Verloren in je eigen leven? Hypnotherapie kan helpen.

Voel je je ooit onzeker over wie je bent en wat je doel in het leven is? Misschien twijfel je aan je overtuigingen, waarden, ambities en zelfs relaties. Of misschien merk je dat je worstelt met besluiteloosheid, veranderende interesses en gedrag, of je trekt jezelf sociaal terug. Je stemming is onvoorspelbaar en je voelt je vaak vervreemd van je eigen leven. Slaap- en eetpatronen zijn ontregeld en je worstelt mogelijk ook met seksuele of culturele identiteitsvraagstukken.
Dit zijn allemaal symptomen die mensen ervaren wanneer ze worstelen met hun persoonlijke identiteit. Het lijkt misschien alsof je er alleen voor staat, maar dat is niet het geval. Hypnotherapie kan helpen.

Als gecertificeerd hypnotherapeut kan ik je helpen deze symptomen aan te pakken en je te begeleiden naar een beter begrip van jezelf. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat hypnotherapie kan helpen bij het verhogen van het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, en kan bijdragen aan het verduidelijken van waarden en doelen. Het kan ook helpen om negatieve denkpatronen te veranderen die bijdragen aan deze strijd (Alladin, 2013; Schoenberger, 2000).

Het negeren van deze symptomen kan leiden tot ernstige gevolgen, waaronder depressie, angst, en ongezonde gedragingen. Maar er is hoop. Met hulp kun je leren navigeren door deze uitdagingen en een gevoel van vrede vinden met je identiteit.
Als dit resoneert met wat je doormaakt, nodig ik je uit om een gratis gesprek aan te vragen. Het is een veilige en niet-oordelende ruimte waarin je je verhaal kunt delen en we samen kunnen verkennen hoe hypnotherapie jou kan helpen. Je hoeft dit niet alleen te doen. Neem vandaag nog contact op en begin aan je reis naar zelfontdekking en heling.

Terugvinden van jezelf in 8 stappen! Als jouw hypnotherapeut bij Being Sadar, zal ik met jou samenwerken aan een zorgvuldig uitgewerkt plan om je door deze moeilijke tijd te begeleiden. Hieronder vind je een algemeen overzicht van het behandelplan dat we zullen volgen tijdens onze live sessies. Lees hiernaast over het behandelplan.

Na de eerste sessie is er een week pauze voordat we doorgaan met sessie 2. Na sessie 2 wachten we twee weken voor sessie 3. Dit patroon van een pauze van twee weken tussen de sessies wordt dan gevolgd tot het einde van het behandelplan. Dus er zit over het algemeen twee weken tussen elke volgende sessie na sessie 2.

Dit is slechts een richtlijn en we kunnen het plan flexibel aanpassen, afhankelijk van jouw persoonlijke voortgang en comfort. Het belangrijkste is dat je je comfortabel en ondersteund voelt gedurende het gehele proces.

Bij elke live sessie word je verwelkomd met een voet- en handmassage, een gezond hapje en een glas Jamu om je te helpen ontspannen en je lichaam van binnenuit te reinigen. 

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op deze reis van zelfontdekking en heling bij Being Sadar.

Bedenk dat het een proces is en dat verandering tijd kost. Het is belangrijk om geduldig met jezelf te zijn tijdens dit proces. We zijn hier om je te ondersteunen bij elke stap van jouw reis naar herstel en verandering.

Ja, ik wil een gratis intake gesprek!

Behandelplan

Beheersing van het Lichaam: Hypnotherapie en Virtuele Maagband als Hulpmiddelen voor Gewichtsbeheersing

Als je alle dieetrages en moeilijke oefeningen hebt geprobeerd en je bent er niet in geslaagd je doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken, dan is het tijd om een andere aanpak te kiezen. Maak een einde aan jouw jojo-dieet en behaal eindelijk aanzienlijke en blijvende resultaten op het gebied van gewichtsverlies!
Met hypnotherapie wordt er een virtuele maagband geplaatst om je onderbewustzijn te conditioneren. Op deze manier kun je je verzadigd voelen met kleinere hoeveelheden voedsel en voorkom je overeten. Hypnose is een effectieve manier om een virtuele maagband te implementeren om gewicht te verliezen. Je brein wordt geprogrammeerd om minder te eten, net als bij een echte maagband en zonder dat je een operatie hoeft te ondergaan. De resultaten zijn vergelijkbaar en succes is gegarandeerd.

Wat is de Virtuele Maagband en hoe werkt het? 
De kracht van hypnose is om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken. Je gaat automatisch kleinere porties eten, omdat je onderbewuste er van overtuigd is dat je een echte buikband hebt en daardoor zit je sneller vol. Het effect van een virtuele maagband is dus hetzelfde als een fysieke maagband, behalve dat je geen last hebt van de fysieke nadelen van een echte maagbandoperatie. Er zijn geen lichamelijke klachten of een hersteltijd is niet nodig. Gebruikelijk zijn er vijf sessies nodig om een ​​hypnotische maagband aan te leggen. Na de behandeling wordt jouw onderbewustzijn ‘opnieuw’ geprogrammeerd en gaat jouw onderbewustzijn ervan uit dat de juiste maagband is aangebracht. Je kunt blijven eten wat je wilt en je zult sneller het gevoel hebben dat je vol zit, en daardoor minder eten. De tempo van gewichtsverlies na de Virtuele Maagband Hypnotherapie is natuurlijk voor iedereen anders. Virtuele maagbanden in combinatie met dagelijks even bewegen (bijvoorbeeld een 7-10 minuten workout) versnelt het verlies van extra kilo's. De virtuele maagband wordt tijdens de hypnose sessies geplaatst. In hypnose wordt jouw onderbewustzijn geprogrammeerd om je een verzadigd gevoel te geven, zelfs met een kleine hoeveelheid voedsel. Je eet automatisch minder en valt af. Deze virtuele maagband heeft exact dezelfde werking als een echte maagband zonder fysieke tussenkomst.

Behandelplan: slank, fit en gezond in 9 sessies!
Als jouw hypnotherapeut, zal ik met jou samenwerken aan een zorgvuldig uitgewerkt plan om je door deze moeilijke tijd te begeleiden. Hieronder vind je een algemeen overzicht van het behandelplan dat we zullen volgen tijdens onze sessies.
Lees hiernaast het behandelplan.

Voor de eerste drie sessies is er een tussenpoos van 1 week, terwijl er voor de sessies 4 tot 7 een interval van 2 weken is. Voor sessie 8 wordt er na 3 weken een pauze ingelast, waarna er opnieuw een periode van 2 weken is tot de laatste sessie, sessie 9.

Dit is slechts een richtlijn en we kunnen dit plan flexibel aanpassen, afhankelijk van jouw persoonlijke voortgang en comfort. Het belangrijkste is dat je je comfortabel en ondersteund voelt gedurende het gehele proces.

Bij elke live sessie word je verwelkomd met een voet- en handmassage, een gezond hapje en een glas Jamu om je te helpen ontspannen en je lichaam van binnenuit te reinigen.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op deze reis van zelfontdekking en heling bij Being Sadar.

Bedenk dat het een proces is en dat verandering tijd kost. Het is belangrijk om geduldig met jezelf te zijn tijdens dit proces. We zijn hier om je te ondersteunen op elke stap van jouw reis naar herstel en verandering.Verlies gewicht met een virtuele maagband

Ja, ik wil een gratis intake gesprek!

Behandelplan

Depressie: een veel voorkomende kwaal

Als je jezelf herkent in de volgende beschrijving, dan ben je op de juiste plaats. Ik begrijp dat het soms moeilijk is om te erkennen dat je wellicht hulp nodig hebt, en we willen je graag ondersteunen in dit proces.
Depressie is een toestand die ons allen kan treffen. Het gaat verder dan alledaagse gevoelens van verdriet of somberheid, het kan voelen alsof je vastzit in een donkere tunnel zonder zicht op het licht. Deze gevoelens kunnen weken, maanden en zelfs jaren aanhouden, en het kan zijn dat zelfs je favoriete bezigheden niet langer de vreugde brengen die ze ooit deden. Dit is geen teken van zwakte of falen. Depressie kan ontstaan door een complex samenspel van biologische, sociale en psychologische factoren. En hoe we omgaan met deze negatieve emoties en ervaringen kan een grote invloed hebben op onze geestelijke gezondheid. Soms kunnen deze negatieve gedachten en emoties zo diep geworteld zijn in ons onderbewustzijn, dat ze een constante bron van stress en angst worden. Als je je hierin herkent, willen we je verzekeren dat er hulp beschikbaar is. Onderzoek heeft aangetoond dat hypnotherapie een effectieve behandeling kan zijn voor depressie.

Hypnotherapie kan helpen om de oorzaak van jouw depressie te identificeren en te behandelen, door negatieve gedragspatronen te her-programmeren en te vervangen door positievere.

Het proces van hypnotherapie is niet zoals het beeld dat vaak in de media wordt geschetst. Je behoudt altijd controle over jezelf en jouw acties. Hypnotherapie helpt je om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn en de negatieve gedachten en emoties die daar verborgen liggen te identificeren en te verwerken.

Zonder behandeling kunnen de symptomen van depressie verergeren en jouw kwaliteit van leven aanzienlijk verminderen. Maar het hoeft niet zo te zijn. Met de juiste hulp en ondersteuning, kun je leren om deze negatieve emoties en ervaringen te overwinnen. We nodigen je uit om een gratis gesprek aan te vragen. In dit gesprek kunnen we samen jouw situatie bespreken en hoe hypnotherapie je kan helpen om jouw depressie te overwinnen. We begrijpen dat het een grote stap kan zijn om hulp te vragen, maar we verzekeren je dat dit gesprek vertrouwelijk en zonder verplichtingen is.

Als je worstelt met gevoelens van depressie, neem dan vandaag nog actie. We zijn hier om je te helpen.

Behandelplan: af van jouw depressie in 8 sessies
Lees hiernaast het behandelplan.

Elke sessie wordt om de twee weken gehouden.
Deze planning zorgt ervoor dat het volledige traject over een periode van 4 maanden loopt.

Dit is slechts een richtlijn en we kunnen dit plan flexibel aanpassen, afhankelijk van jouw persoonlijke voortgang en comfort. Het belangrijkste is dat je je comfortabel en ondersteund voelt gedurende het gehele proces.

Bij elke live sessie word je verwelkomd met een voet- en handmassage, een gezond hapje en een glas Jamu om je te helpen ontspannen en je lichaam van binnenuit te reinigen.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op deze reis van zelfontdekking en heling bij Being Sadar.

Bedenk dat het een proces is en dat verandering tijd kost. Het is belangrijk om geduldig met jezelf te zijn tijdens dit proces. We zijn hier om u te ondersteunen op elke stap van uw reis naar herstel en verandering.Ja, ik wil een gratis intake gesprek!

Behandelplan

Effectieve aanpak van burn-out met hypnotherapie:
Een wetenschappelijke wake-up call

Volgens een reeks onderzoeken is hypnotherapie een uitstekende en effectieve behandelmethode voor burn-out (Hammond, 2007). Hypnose is te definiëren als een intensieve trance-achtige toestand waarin je geest volledig tot rust komt en zich uitsluitend richt op interne ervaringen en gedachten. Deze trance-ervaring op zich heeft al een rustgevend effect, maar wat echt betekenisvol is, is de mogelijkheid die het biedt om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn. Daar vind je de onderliggende factoren die bijdragen aan je gevoelens van overbelasting en de aanloop naar een burn-out.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het je onderbewustzijn is dat vaak vastgeroeste patronen en associaties bevat die negatieve gevolgen kunnen hebben, zoals faalangst, een laag zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen en overmatig perfectionisme (Erickson, 2012). Deze factoren creëren een cyclus van continue stress, die kan culmineren in een volledige burn-out. Met behulp van hypnotherapie, en onder leiding van een ervaren hypnotherapeut zoals ik, is het mogelijk om deze schadelijke associaties en patronen bloot te leggen en te vervangen door productievere en gezondere alternatieven.

Na slechts een paar sessies kan je een opmerkelijke transformatie ervaren, waarbij je een meer ontspannen en evenwichtige levenshouding begint te adopteren (Hammond, 2007). Ik moet echter benadrukken dat, als je geen actie onderneemt om burn-out aan te pakken, de gevolgen verwoestend kunnen zijn voor je gezondheid, geluk en algemene levenskwaliteit. Neem daarom deze wetenschappelijk onderbouwde wake-up call ter harte en begin vandaag nog aan je reis naar herstel.

Bronnen:
- Hammond, D. C. (2007). Review of the efficacy of clinical hypnosis with headaches and migraines. International Journal of Clinical and Experimental Hypnosis, 55(2), 207-219.
- Erickson, M. H. (2012). Healing in hypnosis: The seminars, workshops, and lectures of Milton H. Erickson. Milton H. Erickson Foundation.

Behandelplan voor burn-out met hypnotherapie lees je hiernaast.

Elke sessie wordt om de twee weken gehouden, met uitzondering van de periode tussen sessie 2 en 3, waar we een extra week wachten om je meer tijd te geven om te werken aan de thuisopdracht. Deze planning zorgt ervoor dat het volledige traject over een periode van 4 maanden loopt.

Dit is slechts een richtlijn en we kunnen dit plan flexibel aanpassen, afhankelijk van jouw persoonlijke voortgang en comfort. Het belangrijkste is dat je je comfortabel en ondersteund voelt gedurende het gehele proces.

Bij elke live sessie word je verwelkomd met een voet- en handmassage, een gezond hapje en een glas Jamu om je te helpen ontspannen en je lichaam van binnenuit te reinigen.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op deze reis van zelfontdekking en heling bij Being Sadar.

Bedenk dat het een proces is en dat verandering tijd kost. Het is belangrijk om geduldig met jezelf te zijn tijdens dit proces. We zijn hier om u te ondersteunen op elke stap van uw reis naar herstel en verandering.

Ja, ik wil een gratis intake gesprek!

Behandelplan

Traject Prijzen

Onze trajecten zijn zorgvuldig ontworpen om jou te helpen bij het bereiken van je doelen. We bieden verschillende opties om aan jouw individuele behoeften te voldoen. De praktijk bevindt zich in Ammerstol.

Online

1,5 uur sessie hypnotherapie
€ 1.111,-
Per traject van 4 maanden

Betaling in termijnen van 6 of 9 mogelijk
Gratis Intake
8 hypnotherapie sessies, bestaande uit:
1,5 uur sessie hypnotherapie
Eindmeditatie met Gamelan muziek
Jamu of kruidenthee (vooraf opgestuurd)

Live

2,5 uur sessie hypnotherapie
€ 1.749,-
Per traject van 4 maanden

Betaling in termijnen van 6 of 9 mogelijk
Gratis Intake
8 hypnotherapie sessies, bestaande uit:
2,5 uur sessie hypnotherapie
20 minuten hand- en voetmassage of gezichtsmassage vooraf
Een hapje (smoothie bowl, salade of verse spring-rolls)
Jamu of kruidenthee
Eindmeditatie met Gamelan muziek

Combinatie online & live

1,5 - 2,5 uur sessie hypnotherapie
€ 1.497,-
Per traject van 4 maanden

Betaling in termijnen van 6 of 9 mogelijk
Gratis Intake
8 hypnotherapie sessies, bestaande uit:
1,5 of 2,5 uur sessie hypnotherapie
Live: 20 minuten stoelmassage vooraf
Live: Een hapje (smoothie bowl, salade of verse spring-rolls)
Jamu of kruidenthee (online: vooraf opgestuurd)
Live + Online: Eindmeditatie met Gamelan muziek

Pakket 1

1,5 uur sessie hypnotherapie
€ 150
Per sessie
Gratis intake
1,5 uur sessie hypnotherapie

Pakket 2

1,5 uur sessie hypnotherapie
€ 150
Per sessie
Gratis intake
1,5 uur sessie hypnotherapie
Eindmeditatie met Gamelan muziek

Pakket 3

1,5 uur sessie hypnotherapie
€ 150
Per sessie
Gratis intake
1,5 uur sessie hypnotherapie
Jamu of kruidenthee (vooraf opgestuurd)

Losse sessies & Prijzen

Angst en fobie
Stoppen met roken
Tinnitus
Hooikoorts
Alcoholverslaving
Seksuele problemen
Contact

Gratis 20 minuten intake gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.