01
wat doe ik

Bij Being Sadar, ontdek je een wereld van heling en persoonlijke groei. Mijn praktijk biedt een unieke mix van therapieën en behandelingen, elk met zijn eigen diepgang en helende kracht. Hier is wat je kunt verwachten in elke rol die ik bekleed:

Hypnotherapeut

Als hypnotherapeut help ik je om in contact te komen met je onderbewuste. Dit is de plek waar je diepste overtuigingen en emoties liggen opgeslagen. Samen werken we aan het herkennen en herprogrammeren van negatieve patronen en overtuigingen. Dit proces helpt je om belemmerende gedachten los te laten en vervangt deze door positieve, krachtige gedachten, wat leidt tot persoonlijke transformatie en groei.

NLP-Practitioner

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een krachtige tool om je te helpen begrijpen hoe je denkt en communiceert. Als NLP-practitioner begeleid ik je om effectiever te communiceren met jezelf en anderen. Dit helpt om je zelfvertrouwen te vergroten, doelen te stellen en te bereiken, en positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen.

Masseuse (Pitjit - Javaanse massage)

Pitjit, de traditionele Javaanse massage, is meer dan alleen een fysieke behandeling. Het is een holistische benadering die zowel het lichaam als de geest ontspant en verjongt. Tijdens een pitjit-sessie kun je een diepe staat van ontspanning verwachten, waarbij spierspanningen worden losgelaten en je energiestroom wordt verbeterd.

Access Bars Practitioner

Access Bars is een zachte, hands-on techniek die je helpt om mentale, emotionele en fysieke blokkades op te heffen. Door zachte aanraking van 32 punten op het hoofd, help ik je om los te laten wat niet langer dient. Deze behandeling is bijzonder effectief voor stressvermindering, het verhogen van innerlijke rust en het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Toekomstige Rollen: Spiritual Coach, Energetisch Behandelaar en Trancemedium. Als toekomstige spiritual coach, energetisch behandelaar en trancemedium, werk ik met de energieën van en om je heen om balans en harmonie te brengen. Deze rollen zijn gericht op diepere niveaus van spirituele en energetische heling, waarbij je leert om je eigen intuïtie en innerlijke wijsheid te omarmen en te vertrouwen.

Wat te verwachten bij Being Sadar

Elke behandeling bij Being Sadar is een stap op je persoonlijke reis naar welzijn en zelfontdekking. Hier word je niet alleen behandeld, maar krijg je ook de tools en het begrip om je leven in eigen handen te nemen. Je kunt verwachten:

- Een veilige, ondersteunende en respectvolle omgeving
- Persoonlijke aandacht en behandelingen op maat
- Diepgaand inzicht in jezelf en je levenspad
- Praktische tools en technieken voor dagelijks gebruik
- Een holistische benadering die zowel lichaam als geest omvat

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan deze reis van heling en groei bij Being Sadar. Samen ontdekken we jouw unieke pad naar een gezonder, gelukkiger en meer vervuld leven.

Gratis online meditatie met Javaanse Gamelan klanken

Elke zondag:
20.00 uur Nederlandse tijd  
16.00 uur Surinaamse tijd