Wie ben ik?

Welkom op mijn persoonlijke reis naar transformatie en heling. Mijn naam is Ference Jenilee Wongsokario-Nojotaroeno. Als de #1 Surinaams-Javaanse hypnotherapeut, NLP-practitioner, Access Bars Practitioner en toekomstig spiritual coach, energetische behandelaar en trancemedium, nodig ik je uit in mijn wereld van bewustzijnsverandering en innerlijke groei.

Geboren en getogen in het kleurrijke Suriname, met wortels diepgeworteld in Midden-Java, Indonesië, heb ik op mijn 25e de stap naar Nederland gemaakt. Na 13 jaar als juriste voor het UWV te hebben gewerkt, koos ik ervoor mijn dromen na te jagen vanaf 1 januari 2023. Nu begeleid ik eenieder om te ontwaken uit de hypnose die zij hun probleem noemen. Ik geloof sterk in de kracht van gedragsverandering; niet iets hebben, maar iets doen. Door met het onderbewuste te werken, kunnen we ons gedrag herprogrammeren en transformeren.

Ik ben een trotse moeder van vier geweldige kids, partner van mijn rots in de branding, Virgil Wongsokario, en een hartstochtelijke voorvechter van culturele en spirituele rijkdom als voorzitter van Stichting Gema Rasa. Mijn leven danst op het ritme van Javaanse muziek en beweegt op de stroom van helende energieën. Of het nu gaat om het beoefenen van klassieke Javaanse dans, het spelen van de gamelan, of het bereiden van een maaltijd die mijn ziel voedt, ik doe het allemaal met een vol hart.

Als een Manifesting Generator volgens Human Design, ben ik gezegend met de energie en veelzijdigheid om mijn talrijke passies te jagen en te balanceren, en dat allemaal terwijl ik een diepe, persoonlijke connectie met anderen opbouw. Mijn reis als hypnotherapeut en NLP-practitioner is gevoed door mijn vermogen om echt te luisteren en me in te leven in de verhalen van anderen, waardoor ik een steunpilaar van transformatie en zelfontdekking ben voor velen.

Ik geloof in de magie van het combineren van mijn Javaanse roots met moderne healingstechnieken, een mix die mijn aanpak uniek maakt. Het is mijn missie om licht en liefde te verspreiden, om de schoonheid van onze tradities te delen en tegelijkertijd bruggen te bouwen naar moderne heling. Dit is wat ik leef en adem: om anderen te inspireren hun eigen pad van welzijn te bewandelen, om cultuur te omarmen en om bovenal authentiek te zijn.

Mijn leven is een getuigenis van balans vinden tussen de zorg voor mijn geliefden en het volgen van mijn professionele passie. Ik nodig je uit om met me mee te reizen, te leren en te groeien. Samen kunnen we dansen met het leven, dapper en authentiek zijn, en elke dag een beetje meer onszelf worden.

In 2018 begon mijn avontuur in Indonesisch Energiewerk, een reis die mij tot een opwindende ontdekking bracht in 2022: een perfecte harmonie tussen Javaanse healingstechnieken en hypnotherapie. In 2023 verrijkte ik mijn praktijk verder met familieopstellingen, waardoor ik een nog diepere laag van heling kon aanboren. Deze methodes maken gebruik van suggesties om een positieve verschuiving in onze waarneming, gevoelens, emoties, gedachten en gedragingen te bewerkstelligen. De combinatie van deze oude wijsheid met hedendaagse therapeutische technieken creëert een uniek en diepgaand helingsproces.

Mijn kernwaarden - vrijheid, liefde en verbinding - weerspiegelen zich in mijn werk. Ze weerspiegelen mijn geloof in de kracht van suggestie, de magie van het onderbewuste, en de onbreekbare band tussen geest en lichaam. De relatie tussen therapeut en cliënt is fundamenteel; het creëert een sfeer van vertrouwen, veiligheid en comfort. Dit bevordert niet alleen een diepere trance en effectievere suggestieopname, maar helpt ook bij het overwinnen van angsten en weerstanden. Samen werken we aan jouw pad naar bevrijding en zelfontdekking.

Ik nodig je uit om door mijn website te bladeren, meer te leren over mijn methoden en te ontdekken hoe ik jou kan helpen op jouw persoonlijke reis naar heling en zelfrealisatie. Welkom in een wereld waar verandering mogelijk is en de kracht van suggestie jouw pad naar vrijheid kan zijn.

“Remember, the key to transformation is within you. Continue to dance with life. Be conscious, be courageous, be YOU!

Gratis online meditatie met
Javaanse Gamelan klanken

Elke zondag:
20.00 uur Nederlandse tijd  
16.00 uur Surinaamse tijd